Online reserveren

Home > Vakpagina > Groepsreizen

Groepsreizen

 

Als lid van het Franse netwerk Destination Groupes is de afdeling Groepen van de Toeristische Dienst van de Haute-Marne de ideale tussenpersoon voor de organisatie en reservering van te bezoeken plaatsen, dagprogramma's en groepsarrangementen in de Haute-Marne.

- Colombey-les-Deux-Eglises: voorstellen voor dagprogramma's met een groep of klas om Colombey-les-Deux-Eglises te ontdekken, het door generaal De Gaulle beroemd geworden dorp waar het museum Mémorial Charles de Gaulle, zijn huis La Boisserie, het Lotharings Kruis, het dorp zelf en de begraafplaats te bezichtigen zijn. Elke zomer vindt ’s avonds een klank- en lichtshow plaats bij het Lotharings Kruis. Het bezoek zeker waard in de omgeving: de abdij van Clairvaux, het wijngebied van de Champagnestreek, Châteauvillain (Petite Cité de Caractère), het kasteel van Cirey-sur-Blaise en de kunstbloemenfabriek La Fleuristerie in een oude molen in Orges. 

- Vestingstad Langres: dit indrukwekkende, hooggelegen vestingstadje heeft een stadsmuur van meer dan 8 kilometer met prachtige vergezichten richting Champagnestreek en Bourgogne. De vesting bestaat uit steegjes met renaissancehuizen, fraaie panden, oude kloosters en een rijke wijk rondom de kathedraal Saint-Mammès. Langres is de geboortestad van Diderot, beroemd filosoof en schrijver van de Encyclopedie. Het Maison des Lumières, Huis der Verlichting, is aan hem gewijd. Profiteer van de gelegenheid om met uw groep te proeven van de geurige Langres-kaas en opmerkelijke tuinen in de omgeving te ontdekken.

- Lac du Der: voorstellen voor dagprogramma's met een groep om het Lac du Der te ontdekken tijdens een rondvaart of een ritje in het toeristische treintje, de vakwerkkerken met hun glas-in-loodramen uit de 15e eeuw, het openluchtmuseum van Der... 

- Bourbonne-les-Bains: voorstellen om met uw groep het kuuroord Bourbonne-les-Bains te ontdekken via verkwikkende behandelingen in de thermen of ontspanning in het casino... 

 

Blijf met uw groep meerdere dagen in de Haute-Marne! Wij verzorgen ook programma's van 2, 3, 4 of 5 dagen om deze en nog vele andere plekken te ontdekken, rijkelijk opgeluisterd met smakelijke specialiteiten van onze bodem!

Vakmensen met terreinervaring hebben speciaal voor u partners die hoogwaardige kwaliteitsdiensten leveren geselecteerd.

Vraag onze brochure aan bij Sophie op +33 (0)3.25.30.31.90 of per mail via : groupes@tourisme-hautemarne.com


> Donwload de brochure "Groepen" (FR)

> Bestel de Brochure 'Reisgids Haute-Marne' (NL)