Boek online

JAARBEURS VAN DE HERFST VAN CHAUMONT

Georganiseerd door de handelsvereniging en "Chaumont en Fête", in samenwerking met de stad Chaumont, de Agglomeratie van Chaumont, hebben de "Automnales" zich gevestigd als een nieuwe ontmoeting van de chaumontaise-animaties vanaf hun lancering.

Voor deze nieuwe editie brengt de "Automnales" retailers, bedrijven, ambachtslieden, producenten, zustersteden, diensten aan de bevolking en culturele en sportverenigingen in het hart van de stad samen.

Van het Philippe Lebon-plein tot het Boulingrin-plein, het is heel Europa dat dit jaar wordt uitgenodigd in de Chaumontaise-straten waar shows, animaties, concerten, workshops, wedstrijden, enz. Jong en oud tijdens het evenement zullen vermaken.

Na het succes van voorgaande jaren zouden de "Herfst" en zijn nieuwigheden hun plaats in het hart van Chaumontais moeten consolideren. Exposanten van het departement en daarbuiten komen de straten van de stad Chaumont binnenvallen om kwalitatieve commerciële aanbiedingen aan te bieden. Van huis tot de tuin, van toerisme tot gastronomie via auto-mobile, ambachtelijke en agrarische knowhow, nieuwe trends, innovaties ... genoeg om te voldoen aan de ambities van bezoekers op zoek naar nieuwe producten en producten. ideeën. Veel activiteiten worden georganiseerd om het publiek te vermaken.

Openingsdata

Van 12/10/2019 tot 13/10/2019

Tarieven

Toegang bezoekers, shows, animaties en vele gratis activiteiten.
Gratis parkeren
  • champagne 52 les automnales de chaumont.

Adres

JAARBEURS VAN DE HERFST VAN CHAUMONT
UCIA
28 rue Pasteur
52000 CHAUMONT

Tel. :
03.25.03.19.94
GSM:
06.70.06.66.14
E-mail :

Eten? Slapen ?
 

Campings
Parkeerplaats voor Motorhomes

Plaatsen van bezoeken
Vrije tijd en activiteiten