Boek online

L'ETE DU SPECTACLE VIVANT

1731/5000
Elk jaar in Joinville, de County Council nodigt u uit om te (her) ontdekken een magische en symbolische site van de zestiende eeuw. Het Chateau du Grand Jardin, gesponsord door Claude Lorraine - 1st Hertog van Guise - vandaag de dag nog een zeldzaam en uitzonderlijk: het is een van de drie Renaissance tuinen in Frankrijk.

Opgedragen aan festivals en cultuur, het weerspiegelt evenwicht en harmonie van oude en hedendaagse kunst tot je de gewoonten en gebruiken van de tijd vandaag te doen herleven. Dankzij de "augmented reality", voorzien van uw telefoons en digitale tablets, verrassing François I en Claude de Lorraine converseren in tuinen of Antoinette de Bourbon al zijn lezing heeft de frisheid van een buxus prieel. Voorbij de gebeeldhouwde gevels van het kasteel, laat ons u te begeleiden in de ballen, feesten en liederen van de hal van eer.

En trouw aan de geest en de magie van de plek om te verblijven, te ontdekken dit was een rijk en gevarieerd programma. Van eind juni tot eind augustus, zal elke zondag om 17u, een formule die combineert rondleiding en live show worden aangeboden in de tuinen. Muziek, zang, dans, comedy, poëzie en acrobatiek ... ongeacht leeftijd, iedereen zal geluk te vinden.

Niet te vergeten de "Rendez-vous au Jardin", de "European Heritage Days" vermelden op 7, 8 en 9 juni qu'animeront verschillende poppenkast en workshops oppotten, en in september, met een gastatelier uitvoer naar het vieren achter de schermen.

Ongeacht het seizoen, te ontsnappen in uw buurt voor een onvergetelijke culturele haakjes.

Openingsdata

Van 23/06/2019 tot 25/08/2019
Elke zondag om 17.00 uur

Tarieven

gedetailleerd in het programma om te downloaden
  • champagne 52 joinville cgj ete spectacle vivant 2017 1.
  • champagne 52 joinville cgj ete spectacle vivant 2017 2.

Adres

L'ETE DU SPECTACLE VIVANT
CHATEAU DU GRAND JARDIN
5 Avenue de la Marne
52300 JOINVILLE

Tel. :
03.25.94.17.54
E-mail :
Website:
http://www.haute-marne.fr/legrandjardin

Downloaden

Eten? Slapen?
 

Campings
Parkeerplaats voor Motorhomes

Plaatsen van bezoeken
Vrije tijd en activiteiten