Boek online

FANTASTISCHE BOSSEN

Expositie in het centrum voor discrete kunst: dialoogruimtes openen.

Sinds de oprichting in 2009 probeert Maison Laurentine de modaliteiten van het gesprek tussen de bewoners van het territorium (degenen die daar wonen en de eerste rijkdom vormen) te vermenigvuldigen, de kunstenaars uitgenodigd om hun visies over de wereld te delen, de bezoekers die de evenementen en deelnemen aan activiteiten. De relaties tussen deze drie entiteiten vormen het hart en de raison d'être van onze inzet voor de territoriale ontwikkeling van de South High Marnes.

The Forests // Imaginaires-evenement, dat deel uitmaakt van de promotie van het National Forest Park-project, geeft de ambitie van het territorium weer door het Animal Explora-project, een centrum voor eco-accommodatie en recreatie opgezet in het Parc aux Daims de Châteauvillain, toegangspoort tot het toekomstige Nationale Park.

Deze tentoonstelling, mede geproduceerd door Maison Laurentine, de Gemeenschap van gemeenten van de Drie Bossen en het VVV-kantoor, presenteert de bosvisioenen van ongeveer vijftien kunstenaars, ongeveer twintig inwoners met singuliere amateurpraktijken en twaalf studenten van de Nationale School voor Kunst van Dijon, alles in een unieke en vrolijke scenografie.

Openingsdata

Van 07/07/2019 tot 29/09/2019
Elke dag van 15:00 tot 19:00 uur
  • chateauvillain maison laurentine forets imaginaires 2019.

Adres

FANTASTISCHE BOSSEN
MAISON LAURENTINE
4 Route de Châtillon
Site Le Chameau (face à l'Intermarché)
52120 CHATEAUVILLAIN

Tel. :
+33 606 956 455
E-mail :
Website:
Lees verder

Downloaden

Eten? Slapen?
 

Campings
Parkeerplaats voor Motorhomes

Plaatsen van bezoeken
Vrije tijd en activiteiten