Boek online

TENTOONSTELLING: UNIVERS GUINAMAND, KHELIF, LE ROI

Dubuffet zei: "Echte kunst is altijd waar je het niet verwacht. Waar niemand denkt zijn naam uit te spreken.
Dit jaar biedt het centrum voor hedendaagse kunst van de abdij van Auberive drie zeer verschillende werelden van kunstenaars.

- Cristine Guinamand maakt deel uit van de jonge generatie expressionistische kunst, haar kleurrijke interieurs / exterieurs, gestructureerd door de zwarten, zetten een vitale energie op grote doeken van soms meer dan 5 meter lang.

- Kamel Khélif was eerst een industrieel ontwerper en vervolgens een illustrator van stripboeken. Zijn universum, tegelijkertijd realistische, verhalende verhalen over identiteiten en poëtisch, ontvouwt zich in grijstinten en beige. De kleine formaten die specifiek zijn voor de editie van getrokken kaarten zijn gestructureerd door een lijn net en fijne tekening.

- Sam Le Rol was de maker van een unieke plaats van kunst, Le Galion, in Plouharnel in Morbihan. Al meer dan 30 jaar maakte hij van deze plaats "het mooiste schelpenmuseum" van Frankrijk. Alle werken van deze autodidactische kunstenaar zijn samengesteld uit schelpen geassembleerd en gekleurd in scènes met een ontroerende poëzie over thema's die specifiek zijn voor de kindertijd ... sirenes, cowboys, kastelen en prinsessen.

Openingsdata

Van 02/06/2019 tot 29/09/2019
Dinsdag: 14: 00-18: 30 uur
Woensdag tot en met zondag: van 10:00 tot 12:30 / 14:00 tot 18:30 uur
  • oeuvre cristine guinamand.
  • oeuvre kamel khelif.

Adres

TENTOONSTELLING: UNIVERS GUINAMAND, KHELIF, LE ROI
ABBAYE D'AUBERIVE
Centre d'Art Contemporain
52160 AUBERIVE

Tel. :
+33 325 842 020
E-mail :
Website:
http://www.abbaye-auberive.com

Eten? Slapen?
 

Campings
Parkeerplaats voor Motorhomes

Plaatsen van bezoeken
Vrije tijd en activiteiten